Prezenta online

Ne-am dezvoltat capacitatea de a intelege in cel mai scurt timp nevoile clientilor nostri, pentru care gasim apoi solutiile potrivite. Avem ingredientele necesare pentru a le pune in practica cu succes: experienta, cunostinte si creativitate, iar in plus, indiferent de specificul afacerii clientului, de cerintele si de bugetul alocate acestui proiect, solutiile integrate pe care le propunem sunt adaptate nevoilor de promovare a afacerii.

Clientii nostri nu se aseamana intre ei. In consecinta, nici pachetele noastre de servicii nu sunt stricte. Libertatea de adaptare si combinare a serviciilor oferite vine in sustinerea nevoilor variate ale fiecarei afaceri sau industrii, pe care le implinim cu acelasi profesionalism. Suntem vectorul de legatura dintre companie si publicul sau tinta, la care ajungem prin solutii complementare precum campanii de marketing, PR si comunicare online sau offline, dezvoltate cu minutiozitate de la concept pana la punerea in practica, gratie cunoasterii atente a intregii palete de nevoi a clientilor nostri.

Consideram ca proiectele de prezenta online nu se incheie odata cu lansarea site-ului web. Pentru atingerea obiectivelor stabilite la inceputul proiectului, sunt necesare activitatile specifice de mentenanta si actualizare ale site-ului. Astfel, in abordarea unui proiect de creare a unui site web, avem in vedere dezvoltarea acestuia pe termen lung, astfel incat sa aduca beneficii continue afacerii clientului.

Origami SoftwareServiciile de dezvoltare a prezentei online pe care le punem la dispozitia clientilor sunt realizate cu sprijinul altei entitati parte din holdingul nostru – Origami Software, furnizor de solutii software integrate, pentru gestionarea afacerilor.

Contacteaza-ne
Choose your language:
inchide [x]

Nume (obligatoriu)

Telefon

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj