Servicii

Pachetele de servicii integrate pe care le oferim sunt posibile datorita colaborarii stranse cu Magnolia Communications – agentie de comunicare si relatii publice si Origami Software – furnizor de solutii software integrate, pentru gestionarea afacerilor, ambele parte din Quercus Holding. Complementaritatea serviciilor celor trei entitati ne permite sa oferim clientilor solutii ce contribuie la obiectivele de crestere ale acestora, iar profesionismul si creativitatea echipei noastre sunt vizibile in portofoliul de sute de proiecte dezvoltate cu succes.

Filozofia Magenta Advertising este sa oferim clientilor solutii si servicii complete.

Abordam proiectele intr-o maniera integrata, gestionand toate aspectele legate de prezenta online a companiei clientului: definirea unei strategii, implementarea propriu-zisa a prezentei online, derularea campaniilor de promovare, monitorizarea si analiza acestora, consultanta continua.

Avem experienta in realizarea proiectelor de creare a identitatii corporative si de sustinere a acesteia prin intermediul literaturii de companie, a design-ului de ambalaj si a materialelor tiparite.

Oferta noastra de servicii cuprinde:

 • Strategie si consultanta online
  Succesul prezentei online a unui client depinde de strategia de promovare. Definim strategii clare de dezvoltare a prezentei online, pornind de la obiectivele de comunicare ale clientului, stabilim publicul tinta si apoi propunem cele mai potrivite canale de comunicare.
 • Constructie, dezvoltare, mentenanta si promovare a prezentei online
  Abordam proiectele intr-o maniera integrata si gestionam toate detaliile legate de prezenta online si offline a companiilor. Furnizam cu acelasi profesionalism servicii de strategie, creatie, executie si mentenanta site-uri, marketing online si monitorizare a rezultatelor.
 • Identitate vizuala si corporativa
  Identitatea vizuala a companiilor exprima valorile si ambitiile acestora, domeniul in care activeaza si caracteristicile principale. Surprindem esenta companiilor clientilor si o transpunem in sigle si identitati vizuale usor de recunoscut, carora le alaturam o retorica proprie.
 • Productie, print si packaging
  In completarea serviciilor de creare a identitatii vizuale si prezentei online, oferim solutii complete de design si productie de materiale de promovare. Acordam o atentie speciala detaliilor precum finisaj, culoare sau textura, pentru ca acestea sa reprezinte compania clientului in mod profesionist.
Contacteaza-ne
Choose your language:
inchide [x]

Nume (obligatoriu)

Telefon

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj