Despre noi

Magenta Advertising este o agentie de publicitate cu peste zece ani de experienta in realizarea proiectelor online, dovedita de succesul solutiilor dezvoltate pentru clientii nostri. Firma face parte din Quercus Holding, alaturi de alte firme care ofera servicii complementare – PR si comunicare, software development, telecomunicatii si infrastructura, servicii de securitate.

Intelegem diversitatea si specificul industriilor din care provin clientii nostri. Ne asumam responsabilitatea de a contribui la realizarea obiectivelor de crestere ale afacerilor clientilor, aducand valoare prin solutiile si creatiile noastre.

Indiferent daca e vorba despre crearea si implementarea unei strategii pentru prezenta si comunicarea online, despre crearea unei identitatii vizuale de impact sau despre servicii de design si print, avem experienta, cunostintele si creativitatea necesare abordarii si realizarii cu succes a diverselor tipuri de proiecte.

Ne mandrim cu un portofoliu de sute de proiecte a caror reusita demonstreaza competentele noastre si garanteaza intelegerea si concretizarea asteptarilor fiecarui client.

Echipa noastra, formata din persoane creative si talentate, cauta in permanenta solutii eficiente, indraznete si originale, menite sa diferentieze afacerea clientului de ceilalti concurenti din domeniul sau.

Contacteaza-ne
Choose your language:
inchide [x]

Nume (obligatoriu)

Telefon

Adresa email (obligatoriu)

Mesaj